Een van mijn grootste hobby’s is genealogie, het opsporen van voorouders en het vervaardigen van stambomen, parentelen en kwartierstaten. De laatste 25 jaar ben ik diep in het verleden gedoken en heb van ruim 30.000 mensen de geboorte-, doop-, huwelijks- en/of sterfdata verzameld. Vele families, vrienden en kennissen heb ik inmiddels kunnen verrijken met hun voorgeschiedenis. Op diverse genealogie-sites kun je die informatie al wel voor een groot gedeelte vinden, maar binnenkort hoop ik op mijn eigen site ook deze gegevens te publiceren.

Om alvast een idee te krijgen van mijn onderzochte families en personen kun je snuffelen in het verleden en speuren naar voorouders door een kijkje te nemen op mijn GenelogieOnline site  of op mijn Geneanet pagina waar momenteel al deze personen gerelateerd zijn ondergebracht. Via de zoekfuncties kun je ze benaderen en de gegevens bekijken. Let wel, dat vanwege privacy de gegevens van ruim 4300 van de 30.000 personen niet gepubliceerd zijn. Uiteraard kun je altijd even contact met me opnemen voor meer informatie.

Binnenkort meer!

Een van mijn grootste hobby’s is genealogie, het opsporen van voorouders en het vervaardigen van stambomen, parentelen en kwartierstaten. De laatste 20 jaar ben ik diep in het verleden gedoken en heb van ruim 20.000 mensen de geboorte-, doop-, huwelijks- en/of sterfdata verzameld. Vele families, vrienden en kennissen heb ik inmiddels kunnen verrijken met hun voorgeschiedenis. Op diverse genealogie-sites kun je die informatie al wel voor een groot gedeelte vinden, maar binnenkort hoop ik op mijn eigen site ook veel van deze gegevens te publiceren.

Om alvast een idee te krijgen van mijn onderzochte families en personen kun je een kijkje nemen op mijn Geneanet pagina waar momenteel zo’n 21.000 personen gerelateerd zijn ondergebracht. Via de zoekfuncties kun je ze benaderen en de gegevens bekijken.

Binnenkort meer!